Bosch Car Service - Servicii de Transport Marfuri

In prezent avem o flota de 57 camioane si 57 semiremorci cu care realizam transporturi pentru partenerii nostri in Romania, precum si in toata Europa.

Parcul auto este diversificat pentru a putea transporta diferite marfuri – produse pulverulente, marfuri generale, substante periculoase, precum si marfuri de volum.

Punem la dispozitia colaboratorilor nostrii conducatori auto calificati si atestati conform legislatiei romanesti si europene si masini configurate astfel incat sa raspunda performant cerintelor lor.

Flota noastra este formata din capete tractor marca DAF, MAN si MERCEDES avand categoriile de poluare Euro 5, 6 si semiremorci Krone, Spitzer, Ardor, Schwarzmuller, mentenanta lor fiind asigurata atat in service-ul propriu, cat si in alte unitati autorizate, atunci cand este cazul.

Pentru buna desfasurare a activitatii avem o echipa de profesionisti formata din dispeceri, soferi, specialisti in managementul flotei si mentenanta si manageri de transport care este dedicata satisfactiei clientilor.

Intre beneficiarii serviciilor noastre se numara firme de prestigiu din diverse sectoare de activitate – producatori de materiale de constructii, automotive, operatori logistici, mai jos regasiti cateva dintre ele: Lafarge Holcim Romania, Geocycle, DB Schenker Romania, LKW Walter, DSV Road, Michelin Romania, EVW Holding, Bosch, Castrol etc.

Bd. Eroilor nr. 26 – Târgoviște, Dâmbovița

Tel/Fax.: 0345.100.051/52/53